Tulossa: Koiran lihashuolto -webinaari

Suomen Grosspitz ry järjestää kaikille koiranomistajille tai muuten aiheesta kiinnostuneille webinaarin aiheesta ”koiran lihashuolto. Puhujana webinaarissa on Nea Neva, joka on toiminut vuodesta 2017 lähtien koirahierojana, opiskelee neljättä vuotta eläinlääketiedettä sekä on toiminut kymmenen vuoden ajan klinikkaeläinhoitajana. 

Webinaarin osallistumismaksu on 12 euroa, ja Suomen Grosspitz ry; jäsenille webinaari tarjotaan upeaan jäsenetuhintaan eli 8 eurolla (jäsenkoodi toimitetaan jäsenille 22.11.2022 sähköpostitse).

Voit ilmoittautua webinaariin tekemällä webinaariostoksen verkkokaupassamme. Saat myös tallenteen webinaarin jälkeen. Myös tallenne on myynnissä verkkokaupassamme parin päivän kuluessa live-webinaarista.  Verkkokaupassa maksuvälineenä toimivat kotimaiset verkkopankit sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard. Voit myös valita maksutavaksi laskun, jolloin saat tiedot maksua varten sähköpostiisi.

Tämä webinaari on myös erinomainen lahjaidea! Voit siis ostaa webinaarin myös lahjaksi, voimme toimittaa lahjan suoraan lahjansaajan sähköpostiin. 

Shopping Cart