Liity jäseneksi

Jäsenmaksu 2023

Jäsenmaksu kattaa jäsenyyden seuraavaan vuosikokoukseen (kevät) saakka.

  • Vuosijäsen 20€
  • Nuorisojäsen (alle 18-vuotias) 15€
  • Perhejäsen 10€
  • Kannatusjäsen 20€
  • Ulkomailla asuva jäsen 25€

Jäsenasioissa voit olla yhteydessä suoraan jäsensihteeriin: jasensihteeri@grosspitzry.fi tai puheenjohtajaan: puheenjohtaja@grosspitzry.fi

Käsittelemme jäsenhakemukset mahdollisimman pikaisesti, vähintään kuitenkin kuukauden kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Aika saattaa tuntua pitkältä, mutta yhdistyslain* mukaan jäsenet on päätettävä hallituksen kokouksissa.  Kun olemme vahvistaneet sinut jäseneksi, saat meiltä sähköpostia, jossa on myös ohjeet jäsenmaksun maksamiseen. Muistathan käyttää viestissä olevaa viitettä, sillä ilman viitteitä tulevista maksuista joudumme veloittamaan 2 euron maksun. Viitenumero on myös yhdistyksen jäsennumerosi.

Jäsenmaksusi on voimassa aina seuraavan vuoden jäsenmaksupäivään asti eli kunnes vuosikokous on vahvistanut tulevan kauden jäsenmaksun suuruuden ja olet saanut uuden jäsenmaksun maksettavaksesi.

Jäsenrekisterimme on tietoturvallisesti Yhdistysavain-palvalussa, jonne myös jäsenhakemuksest kirjautuvat automaattisesti. Tästä syystä jäsenhakemuslomake löytyy myös samasta paikasta. Täytäthän siis jäsenhakemuslomakkeen tämän linkin kautta, näin pystymme parhaalla mahdollisella tavalla suojelemaan sinun henkilötietojasi.

JÄSENHAKEMUKSEEN PÄÄSET TÄSTÄ

Shopping Cart