Suomen Grosspitz ry:n logo

Kilpailun järjestäjä: Suomen Grosspitz ry

Kilpailun säännöt:
Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa ja niin monella ehdotuksella kuin haluaa. Oman logoehdotuksen voi toimittaa joko sähköpostitse puheenjohtaja@grosspitzry.fi tai muita viestimiä käyttäen Suomen Grosspitz ry:n hallituksen jäsenille.
Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden järjestää esikarsinnan yhdistyksen hallituksen toimesta ja esikarsinnan perusteella asettaa yhdistyksen jäsenistön äänestettäväksi jäsenistön mielestä parhaan ehdotuksen yhdistyksen logoksi.
Logon suunnittelijan tiedot (nimi) julkaistaan, mikäli suunnittelija näin haluaa. Suomen Grosspitz ry omistaa logon täydet käyttöoikeudet ja tekijänoikeudet (ml. kaupallinen käyttö ja välitysoikeus, yksinoikeus logoon), yhdistys pidättää itsellään oikeuden muokata valittua logoa ja/tai sen osia. Suunnittelija luovuttaa logon tekijänoikeudet kokonaan em. yhdistykselle, eikä ole oikeutettu mahdollisiin tekijänoikeuskorvauksiin.
Logon käyttö: Suomen Grosspitz ry pidättää itselleen oikeuden käyttää valittua logoa haluamallaan tavalla haluamissaan yhteyksissä kaikissa maissa.

Suomen Grosspitz ry on vuonna 2021 perustettu rekisteröity yhdistys, joka toimii Suomen Kennelliiton ja Suomen seurakoirayhdistyksen jäsenyhdistyksenä.
Suomen Grosspitz ry toimii valtakunnallisesti Suomessa. Yhdistyksen tarkoituksena on tehdä grosspitz-koirarotua tunnetuksi, tuoda rodusta kiinnostuneet ihmiset yhteen ja edistää rodun harrastus-, kasvatus- ja jalostustoimintaa. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan harjoittamalla mm. tiedotustoimintaa ja edistämällä yhteistyötä kasvattajien ja rotua harrastavien välillä. Yhdistys voi järjestää tapahtumia, koulutusta ja harjoittaa toiminnan tukemiseksi varojen hankintaa. Yhdistys seuraa kenneltoiminnan kehitystä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, etenkin edustamansa rodun osalta, ja voi tehdä alan kehittämistä koskevia aloitteita.

Shopping Cart